Say hello

Ben je nieuwsgierig wie er achter de camera staat? Mijn naam is Cochise en woon met mijn gezin in Geleen. Naast mijn passie voor fotografie, ga ik ook graag op pad om mooie en unieke locaties te ontdekken. Deze kan ik dan gebruiken voor mijn shoots.

Ik wil iedereen zo puur mogelijk vastleggen. Het liefst fotografeer ik mensen. Iedereen is uniek en dat maakt het voor mij juist interessant en leuk. Bij iedere fotoshoot vind ik het belangrijk om jezelf zo ontspannen mogelijk te laten voelen. Hiervoor neem ik de tijd en kijken we samen naar jouw wens(en) en voorkeuren.

Foto’s maken op een locatie waar jij je goed voelt, is naar mijn mening essentieel. Samen kunnen we kijken welke locatie het beste bij je wensen past. Dit kan bij je thuis of op een locatie extern zijn.

Ben jij net zo enthousiast als ik?
Bekijk dan mijn portfolio of stuur me een bericht.

Cochise van Herk

Portretshoot

Portret
SHOOT.

Een mooie portretfoto komt altijd van pas. Voor jezelf, je familie en je partner. Portretten kunnen creatief, persoonlijk en zakelijk zijn.

Lees verder
Familieshoot

Familie
SHOOT.

Een fotoshoot van een gezin of familie. Deze foto's worden gemaakt op een locatie naar keuze.

Lees verder
Bedrijfsshoot

Bedrijfs
SHOOT.

Een bedrijfsshoot voor het vastleggen van een bedrijfsreportage of een evenement.

Lees verder
Bruidsshoot

Bruids
SHOOT.

Het vastleggen van de mooiste dag van jullie leven. Onvergetelijke fotomomenten!

Lees verder

GEEF EEN UNIEK CADEAU.

Ben je opzoek naar een leuk en origineel cadeau voor iemand die je dierbaar is? Aarzel dan niet en bestel een cadeaubon bij Say CoCheese!